KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Yumaklıcerit Ortaokulu

Ülke Geneli Ortak Sınav Tarihleri

İl Geneli Ortak Sınav Tarihleri

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde 6. ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Kas

Okulumuza ,ismini vermek istemeyen, bir Hayırsever tarafından yaklaşık 4 bin liralık kalem, defter, silgi, pastel boya vb. kırtasiye yardımı yapıldı. Bu malzemeler okul müdürümüz Mecnun KİBAROĞLU ve değerli öğretmenlerimiz tarafından  bütün öğrencilerimize dağıtıldı. Bu yardımlar karşısında öğrencilerimizin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

May

Beden eğitimi öğretmenimiz Ali Altuntaş´ın aracılığı ve Mersin´in önde gelen kulüplerinden Çukurova Basketbol´un yardımları ile okulumuza spor malzemeleri kazandırdık. Temin edilen bu malzemeler öğrencilerimizin sportif yönünün ortaya çıkmasına daha çok olanak sağlarken derslerimizin de keyifli geçmesine katkıda bulunuyor. Emeği geçenlere teşekkürler ..

May

Okulumuzda 2018-2019 sezonu sınıflar arası futbol turnuvamızı  tamamladık. Coşkulu bir şekilde geçen turnuvamızın görkemli finalinin ardından ilk 3 sırayı alan takımlarımıza madalyalarını takdim ettik.