KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Yumaklıcerit Ortaokulu

Yumaklıcerit Ortaokulu

Adres
YUMAKLICERİT CUMHURİYET MAH. 12013. SK. YUMAKLICERIT ORTAOKULU BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Vizyon, ideallerimiz, hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak orta öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz Yumaklıcerit İlköğretim Okulu olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
kalorifer
Ulaşım
Okulumuzda normal eğitim yapılmakta olup gidiş geliş servisle yapılmaktadır. Ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Okulumuz Yumaklıcerit Kasabası merkezinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Pazarcık ilçe merkezine 25 km. uzaklıkta olup il merkezine ise 74 km. uzaklıktadır.
Okulumuzda her yıl çeşitli spor branşlarında etkinlikler yapılmaktadır.